Объявление №3105578

Добавлено 29.10.2015
www.megamakler.com.ua
Оренда 1 кімнатної квартири, люкс
Івано-Франківськ, ул. Гетьмана Мазепи, 3
Цена 650 грн./сут.
Комиссия риелтора: коммисия риелтора не указана
Телефоны:
  • +38 (066) 316‑06‑02
Отправитель: Аліна Ярославівна
Подобово 1-кім. Мазепи-Січових Стрільців, № 3(сотка) , 3 пов. 2-рівнева з дизайнерським євроремонтом та каміном! Біля стометрівки і в 3 хвилинах ходьби до Ратуші. Власник! Ціна вказана від 2-х днів!!!! 1сутка +50грн! Максимум для 2 людей!
Святкові дні від +50грн! Можна взяти на місяць!
Не для святкування! Передоплата обовязкова!
Унікальне розташування квартири класу люкс, яка має забудову в стилі польсько-австрійського класицизму. 3-й поверх, під'їзд закривається на кодовий замок, знаходиться в самому серці старовинного міста Івано-Франківська.
Дворівневі однокімнатні компактні апартаменти ідеально підійдуть для двох осіб. Тут ви знайдете все необхідне для приємного відпочинку, а саме: велике двоспальне ліжко, зручний розкладний диван, маленький журнальний столик, місткий шафа, плазмовий телевізор з супутниковим телебаченням, фен, праска, кухня з усією необхідною новою технікою (холодильник, мікрохвильова піч, електрочайник), сучасна душова, постійна гаряча і холодна вода, автономне опалення, посуд, постіль, рушники, шампунь, мило, гель, та ін., балкон у двір.
Видаємо звітні документи (3 група).
Поруч: знаходяться пам'ятники архітектури, музеї, магазини, розважальні центри, клуби, гіпермаркети, продуктовий і речовий ринок, 10 хв., кафе і ресторани - 2 хв., парк Шевченка, велике міське озеро з прекрасним видом на острів любові (також там можна покататися на човнах, катамаранах, велисопедах, конях і. т. д. для дітей дитячі майданчики і парк атракціонів, який працює постійно ) - 15 хв. Недалеко від вокзалу.
Якість обслуговування Вас приємно здивує!
Приїжджайте і ми подбаємо про Ваш незабутній відпочинок!
Тип оренди только посуточно
Стан люкс
Тип житла 1 к. квартира
Площа 20 кв.м
Санвузол поєднаний