Объявление №3361259

Добавлено 27.12.2016
www.megamakler.com.ua
Новобудова «ЖК «Борисо-Глебский»», 13 поверхів, 3 кв. 2018 року
Вишгород, Школьная 73а
Цена 13 500 грн. за кв. м Цена за объект цена не указана
Комиссия риелтора: коммисия риелтора не указана
Телефоны:
  • +38 (097) 511‑32‑11
Отправитель: Юлия
ЖК «Борисо-Глібський» – це унікальний, сучасний, технічно продуманий і комфортабельний комплекс. Розташувався комплекс в м.Вишгород на перехресті вулиць пр.Шевченка та Шкільна. Головною перевагою житлового комплексу є те, що в ньому відмінно поєднується гармонія природи і комфорт сучасного життя.
Наш житловий комплекс це 13 поверхів сучасних технологій і якісних матеріалів, вишукані фасади та просторі планування, які продумані до дрібниць, щоб Ви насолоджувалися кожною миттю, проведеною у своїй квартирі.
На перших поверхах — нежитлові приміщення під магазини, банки, аптеки, офіси, спортзали та інші об’єкти соціально-культурного призначення. Територія комплексу буде упорядкована і озеленена відповідно до сучасних стандартів та світових тенденцій.
Це унікальний проект на ринку нерухомості, який приваблює своїм розташуванням, розвиненою інфраструктурою та архітектурним стилем. Цей комплекс вирізняється з звичного одноманітного сучасного міського пейзажу багатоповерхових будівель. Якщо Ви мріяли жити в сучасному, затишному, престижному і стильному житловому комплексі, то ЖК «Борисо-Глібський» саме для Вас.
Введення в експлуатацію – 3 квартал 2018року!
Конта
Назва новобудови ЖК «Борисо-Глебский»
Дата здачі 3 кв. 2018 року
Тип будинку Монолитно-каркасный
Поверховість будинку 13 поверхів
Кількість під'їздів 3 під'їзду