Объявление №3981899

Добавлено 26.07.2021
www.megamakler.com.ua
Продаж 3 кімнатної квартири (91/53/7), 8 пов. 12 пов. будинку
Чайки, Лобановського, 24
Цена 90 000 $
Комиссия риелтора: коммисия риелтора не указана
Телефоны:
  • +38 (098) 681‑13‑18
Отправитель: Евгения
ЖК Чайка
Лобановського 24
Продаж 3-кімн.квартири.

Поверх 8й, всередині будинку (не кутова, буде тепло).
Площа 87 кв.м. (оптимально для проживання сімї).

Квартира з продуманним плануванням, двустороння вранці сонце в гостьовій, дитячій та на кухні, а в другій половині дня у спальні. Таке планування дає змогу швидко провітрювати квартиру.
Всього дві спальні та гостьова-їдальня з панорамним вікном до підлоги. Кухня окремо, з виходом на відкритий балкон. Для зберігання речей дві гардеробні. Сан.вузол сумісний, просторий, з великою ванною та бойлером.

Ремонт в світлих тонах, гарний стан: шпалери на стінах, ламінат на підлозі. Вбудована кухня з вбудованими меблями залишається та входить у вартість. Для комфорту температури встановлено кондиціонер.

Чайка найкомфортніше передмістя для постійного проживання. Зупинка громадського транспорту в 5 хв. ходьби. Найближче метро Житомирська всього в 7 км. Поряд декілька приватних закладів для дитячого навчання, також є державна школа та дит.садок. Продуктові магазини, аптеки, пошта, кавярні це все на території. Також, проживаючи тут вам будуть доступні лісові прогулянки затишними тропами лісопарку, що всього в 100 метрах від будинку, а також мальовничі велопрогулянки полем між Чайкою та Шевченково. Територія ЖК огороджена та охороняється. Для вашого авто є дві великі автостоянки та 3-рівневий підземний паркінг. Також є можливість придбати паркомісце поряд з підїздом. В підїзді нещодавно зроблено ремонт. Вхід в підїзд закритий лише для мешканців.

Квартира раніше не продавалася, перший власник перший продаж.

Квартира вже вільна та готова до переглядів в будь-який зручний час.

90000 долл. Без комісійних
Кімнат 3 кімнати
Площа (загальна/житлова/кухня) 91/53/7 кв. м
Поверх 8 поверх
Поверховість будинку 12 поверхів