Объявление №3625951

Добавлено 10.04.2018
www.megamakler.com.ua
Продаж комерційної нерухомості, свіжий ремонт
Черкаси, Придніпровський р-н, ул. Чигиринский шлях 14б
Цена продажи 550 000 $
Комиссия риелтора: коммисия риелтора не указана
Телефоны:
  • +38 (063) 788‑68‑46
  • +38 (067) 473‑17‑09
Отправитель: Агенство недвижимости "Rезиденция"
Продається нове сучасне приміщення 988м2 з керамзітоблоку і утеплений пінопластом на 8 сотках, приватизовано, з цільовим призначенням - для забудови адміністративного приміщенням з підвальним приміщенням та надвірними підсобними спорудами. Ділянка загорожена. Що тут найголовніше - це його вигідне місцерозташування, Чигиринський шлях (при виїзді з Черкас на Червону Слободу). Є власне паркомісце, вдалий зручний під’їзд. Тут можна втілити різні галузі вашого бізнесу: надання послуг, торгівлі, IT-компанії, офіси для різних фірм, магазин, ресторан-кафе-бар, перукарня (вже існуюча), навчаючі тренінги, майстер-класи, готельні номери (або хостели) будуть доречні та прибуткові, адже знаходиться на живій, активній трасі Черкаси – Червона Слобода. На території є задній двір та два окремих вихода з першого поверху.
Мається три поверхи та напівцокольний поверх. На першому поверсі розташована приватна організація з бугалтерією. Поруч, з іншого входу, є діюча перукарня з орендарями. Та окремий, красивий фасадний вхід в напівцокольне приміщення під ресторан-кафе-бар побудованого за проектом ( на даний момент - без ремонту, на що власники готові піти на зустріч і уступити по ціні на ремонт). Другий поверх обладнаний, з ремонтом, має три блочні системи: по дві кімнати в кожному блоці та санвузлом; всього на поверсі 8 кімнат та 4 санвузла. Третій поверх - мансандра з опаленням - це політ вашої фантазії, тут чудовий краєвид з вікон, простора велика площа 254м2 з санвузлами та підсобними кімнатами. Своя власна система опалення (два газові котли), вентканали, підведена велика потужність електроенергії, все зроблено доброякісно та з душею. Оздоблений зовнішній фасад приміщення, дах метало черепиця. Двір виложений тротуарним кахлем та огорожений. А ще важливо – підведена велика потужність електроенергії, в трансформаторній будці є окрема своя ячейка на 164кВт.
Я думаю - приміщення класне, воно нове, сучасне, світле, з новим ремонтом та з приємною аурою - мені подобається, місце розташування також подобається. Власники мають бажання продати, бо йдуть на заслужений відпочинок. Тому шукаємо такого ж покупця, з добрими намірами його купити. Було б цікаво почути вашу власну думку, оглянувши його. Запрошую вас на перегляд, дорогі покупці та колеги. Пропонована вартість 550 000у.о.
Коротко про технічні характеристики:
Заг.площа – 987,7м2
Площа 1-го поверху – 233,8м2
Площа 2-го поверху – 239,9
Площа 3-го поверху – 253,6м2;
Площа цокольного поверху – 260,4
Ділянка – 8,3 соток, приватизована.
Рік побудови 2012.
Потужність електроенергії – 164кВт
Побудований з керамзітоблоку та утеплений пінопластом, дах метало черепиця.
Вода центральна, каналізація – врізана в азотовський колектор ( підписаний договір з Азотом)
Лічильники – всі в наявності.
Інтернет «Логос».
Тип пропозиції только продажа
Стан свіжий ремонт