Объявление №3846689

Добавлено 28.11.2019
www.megamakler.com.ua
Продаж 2 кімнатної квартири (99/35/22), 8 пов. 9 пов. будинку
Чернівці, Першотравневий р-н, Герцена, 91
Цена 42 400 $
Комиссия риелтора: коммисия риелтора не указана
Телефоны:
  • +38 (050) 357‑37‑75
Отправитель: Олег
ЖК "Буковинський", продаж готової 1-2-кімн квартири з документами.
Краща ціна! Власник!
Чернівці,вул.Герцена 91.
За технічним паспортом це - 1-кімнатна квартира площею 98,5/34,7/22. Але завдяки великій функціональній площі, для цієї квартири спеціалістами на наше замовлення розроблений план розташування там 2-кімнатної квартири (дивиться на фото, а також буде показаний Вам при показі квартири).
Знаходиться на 8 поверху 9-ти поверхового цегляного монолітно-каркасного будинку. Квартира має 2 власні тераси (4,3 та 7,2 кв.м), з яких Ви будете мати гарний краєвид та фукціональне використання.
Збудована та здана в експлуатацію секція ЖК Буковинський. Архітектура будинку повністю відповідає сучасним стандартам міського житла підвищеної комфортності. В ЖК є підземний паркінг на 230 машиномісць. Розвинута інфраструктура - школа, дитячі садки, аптеки, магазини і все це в пішій доступності від будинку. Віддаленість від центра міста 10 хвилин громадським транспортом. Стіни виконані з червоної цегли, що робить будинок максимально комфортним і екологічно чистим, а використання утепленого вентильованого фасаду робить вашу квартиру теплою і тихою. Квартира з відмінним плануванням, стан-після забудовника, обладнана індивідуальним опаленням та гарячим водопостачанням від двохконтурного газового котла, броньовані двері, металопластикові вікна виходять на головний фасад будинку, великий балкон-тераса з виходом з кухні, радіатори опалення, лічильники на газ, воду, ел.енергію, сучасний ліфт, будинок зданий в експлуатацію, цілодобова охорона території, паркінг автомобілів під будинком.
Власник компанія. Документи щодо прав власності відповідають усім юридичним та нотаріальним нормам.
Пропонуємо для продажу також 5-кімнатну дворівневу квартиру площею 212 кв.м на 6-7 поверхах. Також маємо пропозиції щодо комерційних примішень на 1-му поверсі.
Кімнат 2 кімнати
Площа (загальна/житлова/кухня) 99/35/22 кв. м
Поверх 8 поверх
Поверховість будинку 9 поверхів