Объявление №3968508

Добавлено 17.05.2021
www.megamakler.com.ua
Продаж дома, 2 поверху, 730 кв.м, 10 кімнат, ділянка 170 соток
Германівка, Олени Ковальчук, 103
Цена 730 000 $
Комиссия риелтора: коммисия риелтора не указана
Телефоны:
  • +38 (067) 550‑78‑88
  • +38 (044) 392‑92‑92
Отправитель: Андрій Кремінь
Панський маєток "Срібний зуб" створений обєднати любов до рідної землі, щедрість і людинолюбство. В основі маєтку - образ відповідального господаря, творення, прагнення ділитися плодами своєї праці. Розташований панський маєток "Срібний зуб" в селі Германівка (50 км від Києва). Екологічно чиста природа, де земля, повітря і вода винагороджують плідну працю здоровям, душевним добробутом, новими силами.
Історична, колоритна місцевість з тисячолітньою історією, її мальовничий край, стане місцем сили для дбайливого господаря.

Комплекс панського маєтку в Германівці надає власникові засоби та можливості проявити свої найкращі якості. Родюча земля маєтку (1,7 га) дає багатий урожай. Великий затишний будинок згуртовує сімю, родичів і друзів. Будинок для відпочинку на березі ставка безтурботністю і спокоєм відновлює сили. Технічні ресурси маєтку повністю укомплектовані для ведення господарства. Команда працівників обслуговує маєток і сільськогосподарські угіддя, беручи на себе виконання доручень. Готовий для проживання панський маєток (площа житлових будівель 730 м.кв.) забезпечує спокій і безпеку, комфорт, розваги та відпочинок, можливості розвитку і вдосконалення.

Фермерське і землеробське господарство панського маєтку "Срібний зуб" в надлишку забезпечує велику сімю повним раціоном здорового харчування.
Натуральні, екологічно чисті продукти вирощені на своїй землі без додавання хімікатів.
Достаток продовольства господарства дозволяє щедро ділитися надлишками з родичами, з друзями.
Виявляючи добросердя з сусідами та допомагаючи ближнім, власник панського маєтку стає прикладом гідного господаря рідної землі.

Духовний і матеріальний врожаї - кращі дари панського маєтку "Срібний зуб". У маєтку є все, щоб прикладом власного сумлінної праці, щедрості, людяності сіяти в оточуючих зерна цих же якостей та радіти їх сходам.

Панський маєток "Срібний зуб" продається з великим дисконтом, і чекає нового господаря.
Поверхів 2
Кімнат 10
Площа будинку 730 кв.м
Площа ділянки 170 соток
Матеріал будинку кирпич