Объявление №3956243

Добавлено 12.03.2021
www.megamakler.com.ua
Продаж дома, 1  поверх, 106 кв.м, 4 кімнати, ділянка 7 соток
Гора, Центральна
Цена 91 000 $
Комиссия риелтора: коммисия риелтора не указана
Телефоны:
  • +38 (093) 652‑22‑33
Отправитель: Виталий
Сьогоднішні реалії життя за містом суттєво відрізняються від тих, що панували ще 8-10 років тому. У звязку із посиленою урбанізацією жителі міст все частіше обирають замість купівлі квартир заміські будинки, або таунхауси. А після того, як рік тому оголосили карантин, бажаючих купити будиночок із власною територією стало й того більше.
Саме тому сучасні села почали стрімко розвиватися, а інфраструктура з кожним роком стає більш досконалою. Будуються нові магазини, школи, садочки.
Одним із привабливих для заміського життя місць під Києвом є село Гора, що розташоване у Бориспільському напрямку. Всього 12 хвилин на авто і ви досягнете метро Бориспільська. Постійно рухаються маршрутні таксі як і у самому селі, так і по швидкісному шосе у напрямку Борисполя та Києва. Відкрито новий маркет Фора, збудовано нову школу, заплановано будівництво нового парку та розважального дитячого майданчику. Не зважаючи на близькість автодороги, життя у Горі затишне, спокійне, а повітря чисте та й простору вистачає. Тут ви не знайдете високоповерхівок, або якихось забруднюючих атмосферу заводів.
Пропонуємо вашій увазі житлові будинки від забудовника у селі Гора.
У селі Гора є ряд своїх переваг, а саме: є магазини, аптеки, банки, збудовано нову школу, активний рух маршрутного транспорту, а також на селом не літають літаки, а отже тут затишно.
Загальна площа будинків від 106 метрів. Є різні варіанти планувань, та стадії готовності. Є своя тераса. У кожного будинку своя земельна ділянка мінімум 6 соток.
Якість будівництва високого рівня. Є всі фото докази кожного процесу будівництва. У ціну продажу входять будинок із земельною ділянкою, облаштування в середині будинку фактично вже під чистовий ремонт, та повне облаштування ділянки та будинку зовні.
У продажу є готові будинку та на стадії будівництва. Поспішайте, бо весна вже на дворі, і в червні липні ви вже зможете заїхати у повністю готовий власний будинок. Дзвоніть вже зараз!
Поверхів 1
Кімнат 4
Площа будинку 106 кв.м
Площа ділянки 7 соток