Объявление №3989485

Добавлено 09.09.2021
www.megamakler.com.ua
Продаж дома, 2 поверху, 150 кв.м, 5 кімнат, ділянка 5 соток
Гореничі, Столична
Цена 150 000 $
Комиссия риелтора: коммисия риелтора не указана
Телефоны:
  • +38 (068) 540‑12‑34
Отправитель: Friends Club
Ви закохаєтесь у нашу нерухомість!

Котеджне містечко Friends Club у Гореничах це альтернатива задушливій квартирі у столиці з її хмарочосами, тиснявою та корками. Вісім двоповерхових котеджів розташувалися поруч з лісом та двома озерами, що обіцяє тишу, свіже повітря та сусідство з людьми одного погляду на комфорт і безпеку. Власний куточок для відпочинку з басейном, барбекю та ігровим майданчиком для дітей можна облаштувати на земельній ділянці біля будинку. Також проєктом котеджів передбачені простора кухня-вітальня та відкрита тераса ідеальні місця для сімейних вечорів та прийому гостей.

Інфраструктура

Котеджне містечко Friends Club будують у селі Гореничі, недалеко від вулиці Соборної, якою між Києвом та сусідніми населеними пунктами курсують приміські маршрутки №727, №747, №765 та №768, які підвозять до станції метро Нивки. Автомобілем до найближчих станцій столичного метрополітену Житомирська, Академмістечко і Святошин 15 хвилин.

До найближчого супермаркету Фора 2 хвилини на авто, до Сільпо, АТБ-Маркет та винного магазину WineTime у Стоянці 4 хвилини, до гіпермаркету МегаМаркет у Капітанівці 7 хвилин на авто. Також у селі працюють ветеринарна клініка, кафе, ресторан, СТО, АЗС та інші сервіси.

Не бракує у Гореничах та сусідніх населених пунктах й дитячих навчально-виховних установ. Для малюків за 9 хвилин пішки від котеджного містечка дитячий садок My Star, а на 5 хвилин далі дитячий садок Сонечко. Діти старшого віку зможуть відвідувати Гореницьку загальноосвітню школу.

Також батьки можуть обрати один з дитячих садків та шкіл у сусідніх населених пунктах Чайки та Білогородка. Це дитячі садки №747 Берізка, Smile, Candy Kids Club, Magic Wood та приватний дитячий садок Middle Way, НВК Михайло, приватні школи Astor School та Think Global у радіусі 10-13 хвилин автомобілем від будинку.

Для відпочинку на свіжому повітрі поруч котеджним містечком Friends Club сосновий ліс та озеро, спеціально обладнане для риболовлі, а на відстані 5-8 хвилин на авто рибальський клуб Три гусаки, кінний центр Саланта і стрілецький клуб Експерт. Потренуватися під керівництвом професійного тренера можна у спортивному клубі Ultra Gym у Чайках, витративши на дорогу 11 хвилин автомобілем. Також недалеко від котеджів футбольне поле зі спортивним майданчиком, а пробігтися з ранку або покататися на велосипеді можна по лісових стежках.

Комплектація

Монолітно-каркасний будинок!Стіни з червоноі цегли та газоблоку, утеплені мінеральною ватою та оздоблені декоративною штукатуркою та клінкерною плиткою

Фальцева покрівля вироблена у Південній Кореі

Якісні металопластикові вікна з ламінуванням у колір фасаду (WDS або REHAU)

подача води від індивідуальної свердловини, у будинок заведені електроенергія (10 кВт, 3 фази) та оптоволокно, газ підведений до ділянки

у вартість котеджу входить ділянка площею 5 соток з рулонним газоном , автоматичним поливом та терраса 20м2

закрита територія
Поверхів 2
Кімнат 5
Площа будинку 150 кв.м
Площа ділянки 5 соток
Матеріал будинку монолитно-кирпичный