Объявление №3843790

Добавлено 19.11.2019
www.megamakler.com.ua
Продаж 2 кімнатної квартири (60/30/17), 9 пов. 10 пов. будинку
Ірпінь, Сковороди
Цена 69 000 $
Комиссия риелтора: коммисия риелтора не указана
Телефоны:
  • +38 (097) 162‑36‑13
Отправитель: Тетяна
Продається 2-км квартира, у новому мікрорайоні міста, з меблями та технікою.
Квартира знаходиться на 9 поверсі з 10, розмір 60 м2. Будинок 2018 року. Зроблений якісний дизайнерський ремонт, повністю мебльована і укомплектована побутовою технікою для комфортного проживання.
Комплекс закритого типу з 15 будинків місця для паркування навколо комплексу, двір не проїзний, облаштований дитячими та спортивними майданчиками, також є на території магазини, салони краси та фітнес клуб.
Комплектація квартири:
Дитяча паркетна дошка, гіпсокартона стеля, точкове освітлення, вікна Rehau, містка вбудована шафа, два дитячі ліжка з якісними ортопедичними матрацами, полиця для іграшок, телевізор Panasonic 42.
Спальня - паркетна дошка, шафа купе, деревяне ліжко з ортопедичним матрацом, телевізор Samsung 42.
Санвузол плитка, інсталяція під унітаз, уся сантехніка Grohe,тепла підлога з електричним датчиком управління.
Коридор тепла підлога, містка шафа купе.
Кухня вітальня вбудовані кухонні меблі та техніка, стіл та стільці з натурального дерева (дуб) стіл-трансформер Спайдер, тепла підлога, морозильна камера, телевізор Samsung 32, кавоварка Saeco,диван розкладний, фото- шпалери, дворівнева стеля. Двері по всій квартирі з натурального дерева.
Завдяки панорамному вікні кухня-вітальня дуже світла, і має захоплюючий краєвид на місто Бучу, особливо на заході сонця. Зупинки автотранспорту у віддаленості 50 метрів, до Києва 15 хв. Поруч новий державний садочок КОЛІБРІ. Ліс, озеро, березовий гай, центр міста все в пішій доступності. Для проживання Вам потрібні тапки, халат та зубна щітка. Залишаю навіть посуд.
Кімнат 2 кімнати
Площа (загальна/житлова/кухня) 60/30/17 кв. м
Поверх 9 поверх
Поверховість будинку 10 поверхів