Объявление №3418287

Добавлено 27.03.2017
www.megamakler.com.ua
Продаж дома, 2 поверху, 120 кв.м, 4 кімнати, під чистове оздоблення, ділянка 6 соток
Іванковичі, Ленина
Цена 54 500 $
Комиссия риелтора: коммисия риелтора не указана
Телефоны:
  • +38 (097) 637‑65‑18
Отправитель: Татьяна
Пропонуються сучасні будинки від 120 кв.м. в котеджному дворі SunHills в селі Іванковичі, оточений хвойним лісом з великою кількістю живописних схилів та озер.
Безумовною перевагою SunHills є унікальне поєднання прівелеїв комфортного заміського життя та близькість міської інфраструктури. До Києва можна доїхати за 20 хвилин по швидкісній Одеській трасі або по Обухівській
Поряд сучасна елітна забудова. Чимало серед жителів Іванковичей є зірок вітчизняного шоубізу, телебачення та політичних діячів.
Котеджний двір передбачає будівництво п’яти окремих будинків з закритою територією, дитячим майданчиком, зоною барбекю. При будівництві котеджів використані новітні екологічні технології із застосуванням сучасних матеріалів і за рахунок яких вони є енергозберігаючими. Кожен має власну свердловину глибиною 75-80 м., септик, до кожної ділянки підведені газові та електричні мережі, виконане «чистове» оздоблення (стіни оштукатурені, зроблена електрична розводка мідним кабелем, підлога – стяжка під лазерний нівелір), тепла підлога на першому поверсі, відкрита тераса. Крім того передбачені паркомісця в дворі та загальні паркомісця для гостей.
В Іванковичах функціонує одна з кращих шкіл району за рівнем знань учнів і повністю реконструйована. Крім того музична школа, новий дитячий садочок, сучасний тенісний корт, стадіон з підігрівом та інші спортивні та навчальні центри розвитку дітей.
У пішохідній доступності (100 метрів), поруч з будинками, знаходиться зупинка приміської маршрутки № 724. У безпосередній близькості місцева загальноосвітня середня школа, мальовниче озеро, а з вікон будинків відкривається панорамний вид на лісний масив.
Стан під чистове оздоблення
Поверхів 2
Кімнат 4
Площа будинку 120 кв.м
Площа ділянки 6 соток
Санвузол декілька санвузлів, у будинку
Каналізація индивидуальный септик
Хол. вода индивидуальная скважина
Газ подключен
Опалення газовый котел
Матеріал будинку газоблоки
Рік будівництва 2107