Объявление №3743014

Добавлено 10.01.2019
www.megamakler.com.ua
Продаж дома, 2 поверху, 695 кв.м, 10 кімнат, ділянка 52 сотки
Іванковичі, Струмкова, 4
Цена 170 000 $
Комиссия риелтора: коммисия риелтора не указана
Телефоны:
  • +38 (063) 242‑10‑24
  • +38 (093) 187‑83‑00
Отправитель: Ольга
БЕЗ % ТЕРМІНОВО!!!! в 4 РАЗИ дешевше, ніж від забудовника!
Продається 3-поверховий будинок 692 м кв та участок 52 сот !!!
В закритому елітному зеленому та мальовничому містечку в 4 РАЗИ дешевше, ніж у забудовника (можете перевірити на офіційному сайті Маєток "Перлина Італії")!!!
Вартість даного будинку = 170 000 у.о.= 245 у.о. /1 м кв
БЕЗ посередників, БЕЗ %.
15-20 хвилин на авто до ст. м. Теремки, ТРЦ Магелан, вул. Кільцева, пл. Одеська.
НАЙВИГІДНІША пропозиція на ринку нерухомості!!!!
Кадастровий номер::05:020:0122
Цільове призначення: 02.01 Для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)
Про будинок: загальна площа = 692 кв.м.. 6- кімнат,
Басейн з джакузі = 153,7 кв.м., Та вітальня з комином.
Кухня та столова, сауна, більярдна, 5 с/у, гардеробні, гараж на 2 авто. Котельня.
В будинку виконано всі підготовчі роботи під оздоблювальні роботи . Заведено і по будинку розведено всі комунікації (електроенергія, газ, вода, каналізація)!
Виконано розведення системи опалення. Все виконано по системі електропостачання (під щитову, розетки, освітлення), по системі вентиляції та димовидалення (під котел опалення та два каміна), системи постачання води та відведення каналізації (під сантехнічні прилади сан вузлів, ванних кімнат, кухні і басейну).
Професійно продумане зонування дозволить втілити самі сміливі та різноманітні ідеї!!!!
Розкішний участок 51,69 соток, Не стандартний рельєф дозволить реалізувати неймовірний ландшафтний дизайн з альпійськими гірками, водопадами та неймовірною кількість декоративних зелених насаджень!" !!! - На території даного участку є здорові, багаторічні дуби та берези, що додає особливого шарму та статусу даному маєтку!!!

Елітне котеджне містечко "Маєток "Перлина Італії" знаходиться в екологічно чистому районі (12 км от Києва) с. Іванковичі. Васильківський район
Місцевість має не тільки історичне значення, а й володіє особливою енергетикою, яку можна відчути завітавши в Маєток.
Родзинкою даної місцевості є археологічні надбання Київщини: Змієві вали та заповідник відомий в народі як "Васильківські Карпати". Тут дійсно почуваєш себе як на найкращому курорті...
МАЄТОК "Перлина Італії" котеджне закрите містечко клубного типу, з якого відкриваються чудові краєвиди, які дійсно нагадують про пейзажі Італії.
Котеджне містечко має свою сервісні служби, які цілодобову охороняють та патрулюють територію. КПП при в"їзді, систему відеоспостереження, асфальтове покриття доріг, доглянуті насадження. На території містечка є дитячий садочок, озеро, футбольне поле, тенісні корти, а втомийка, поруч автосервіс.
тел, вайбер, ватсап:3,0 Оля
Поверхів 2
Кімнат 10
Площа будинку 695 кв.м
Площа ділянки 52 сотки
Матеріал будинку кирпич