Объявление №3468184

Добавлено 07.06.2017
www.megamakler.com.ua
Продаж 2 кімнатної квартири (64/36/11), 9 пов. 11 пов. будинку
Івано-Франківськ, Пулюя
Цена 46 000 $
Комиссия риелтора: коммисия риелтора не указана
Телефоны:
  • +38 (050) 541‑47‑42
Отправитель: Нестор
Ви – молода сім’я, що прагне жити в гармонії? Ви звикли до комфорту і розбалувані можливостями сучасної техніки? Тоді саме для Вас в добротному цегляному будинку продається 2-х кімнатна квартира з дизайнерським ремонтом в зданій і обжитій новобудові в ЖК «Вишеньки» по вулиці Пулюя.
Будинок розташований недалеко від центрального корпусу Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу.
Авторський дизайн, вишуканий ремонт, раціональне планування – все це створює захоплююче відчуття розкутості і легкості.
Кухня, обладнана сучасними меблями і вмонтованою технікою (варочна поверхня, духова шафа), надихає на створення кулінарних шедеврів. Це острівець натхнення для справжніх господинь, доповнений світлою лоджією, де так приємно насолоджуватися філіжанкою кави. Прикрасою кухні є елегантно оформлений холодильник LG дизайнерської серії , прикрашений витонченим золотистим візерунком.
Велика кімната гармонійно виконує роль творчого кабінету, спальні і кімнати для відпочинку, з якої через лоджію так приємно спостерігати за зірками. До речі, попередні власники дарують Вам ліжко для здорового, чудового сну та велику ексклюзивну шафу-купе для Вашого гардеробу.
Друга кімната може стати маленьким світом Вашого малюка, де він матиме вдосталь місця для ігор і для навчання.
У передпокої також залишається функціональна шафа-купе, де Ви з легкістю помістите все необхідне.
Ви оціните всі плюси і зручності роздільного санвузла. А ванна кімната настільки елегантна, що її насправді не хочеться покидати!
Автономне опалення, підігрів підлоги, якісні броньовані двері від знаного виробника забезпечать Ваше комфортне проживання та повноцінний відпочинок.
Затишний, акуратний дворик з дитячою площадкою – у Ваших дітей буде багато друзів!
Психологи не даремно говорять про те, що особистий простір - це основа сімейного щастя. І Ваша сім'я гідна такого подарунка! Так що довго не думайте – приходьте на перегляд вже сьогодні і нехай ця квартира зробить Вашу сім'ю щасливою!

Квартира ПРОДАНА!
Телефонуйте і ми покажемо Вам інший підходящий варіант!
Кімнат 2 кімнати
Площа (загальна/житлова/кухня) 64/36/11 кв. м
Санвузол Роздільний
Стан Люкс
Поверх 9 поверх
Поверховість будинку 11 поверхів