Объявление №3653369

Добавлено 05.06.2018
www.megamakler.com.ua
Продаж 3 кімнатної квартири (83/44/12), 2 пов. 10 пов. будинку
Івано-Франківськ, Пасечная
Цена 67 000 $
Комиссия риелтора: коммисия риелтора не указана
Телефоны:
  • +38 (050) 541‑47‑42
Отправитель: Нестор
Вам набридли типові планування? Шукаєте естетично досконале житло?
Тоді саме для Вас в добротному цегляному будинку продається 3-х кімнатна квартира з дизайнерським ремонтом в зданій і обжитій новобудові по вулиці Пасічна.

Стильний дизайн, креативне планування, вишуканий ремонт все це стане приємним сюрпризом для поціновувачів всього оригінального і зручного.
Це треба побачити і закохатись назавжди!

Оригінальна кухня створює захоплююче відчуття розкутості і легкості. Тут в час сімейних свят так зручно приймати гостей!

Обладнана сучасними меблями і вмонтованою технікою, надихає на створення кулінарних шедеврів. Це острівець натхнення для справжніх господинь, доповнений світлою лоджією, де так приємно насолоджуватися філіжанкою кави.

Спальня гармонійно виконує роль кімнати для відпочинку, її затишок підкреслює лоджія з видом на зону зеленого масиву, де тишу порушує тільки веселий щебет птахів і можна насолоджуватися свіжим повітрям, не вдихаючи смог проїжджаючого автотранспорту.
До речі, попередні власники дарують Вам спальний набір з ортопедичним 2-спальним ліжком для здорового, чудового сну та шафу для Вашого гардеробу.

Дитяча кімната може стати маленьким світом Вашого малюка, де він матиме вдосталь місця для ігор і для навчання.

У передпокої залишається ексклюзивна функціональна шафа-купе, де Ви з легкістю помістите все необхідне.

Автономне опалення, підігрів підлоги, якісні броньовані двері від знаного виробника забезпечать Ваше комфортне проживання та повноцінний відпочинок в атмосфері розкоші і затишку.

2-й з 10-ти, будинок цегляний.
• загальна – 83 кв.м.
• жила – 44 кв.м.
• кухня –12кв.м.

67 000$.

Психологи не даремно говорять про те, що особистий простір це основа сімейного щастя. І Ваша сім'я гідна такого подарунка! Так що довго не думайте – приходьте на перегляд вже сьогодні і нехай ця квартира зробить Вашу сім'ю щасливою!

Телефонуйте просто зараз!
Кімнат 3 кімнати
Площа (загальна/житлова/кухня) 83/44/12 кв. м
Стан Люкс
Поверх 2 поверх
Поверховість будинку 10 поверхів