Объявление №3949658

Добавлено 05.02.2021
www.megamakler.com.ua
Продаж 1 кімнатної квартири (48/?/18), 7 пов. 10 пов. будинку
Крюківщина, Жулянская, 1г
Цена 55 000 $
Комиссия риелтора: коммисия риелтора не указана
Телефоны:
  • +38 (067) 995‑88‑02
Отправитель: Катя
1к простора квартира, 49 метрів ЖК Євромісто (Крюківщина), без комісії

Продаю улюблену квартирку у звязку з переїздом.

Ремонт в мінімалістичному стилі (стіни пофарбовані, без шпалер), якісна фурнітура і сантехніка. Кухня - нова (півроку), хороша витяжка і посудомийка.

Загальна площа квартири - 48.2, виходить на дві сторони будинку. Величезна кухня-гостьова та приблизно така сама за розміром кімната. У вікна ніхто не вирячується;) + є жалюзі. Кухня приблизно на сході, а кімната - на заході сонця.
Квартира всередині будинку, тепло. Індивідуальне опалення - двоконтурний газовий котел на опалення і гарячу воду. Комуналка - помірні ціни.

Євромісто - один з кращих ЖК Крюківщини та Вишневого: цілодобова охорона, чистота і класний дизайн території. Розвинута власна інфраструктура ЖК: приватні продуктові магазинчики та кафе, ресторан, фітнес центр з басейном, стоматологічна клініка, салони краси, купа дитячих майданчиків та розвиваючі дитячі центри.

Поряд з ЖК:
-- ціле поле та ліс для прогулянок
-- супермаркети NOVUS, Billa, Фора та 2 АТБ нового формату

До Києва добиратися 10-15 хвилин на автівці, або на маршрутках до метро Теремки, Дружби народів, Контрактова площа (через Севастопольську площу)

Показати вживу можу за попередньою домовленістю, краще пишіть у повідомлення (оперативно відповім), ніж дзвонити. Дякую!
Кімнат 1 кімната
Площа (загальна/житлова/кухня) 48/?/18 кв. м
Поверх 7 поверх
Поверховість будинку 10 поверхів