Объявление №3778517

Добавлено 10.04.2019
www.megamakler.com.ua
Продаж дома, 2 поверху, 400 кв.м, 9 кімнат, ділянка 30 соток
Лішня, урочище Сад
Цена 75 000 $
Комиссия риелтора: коммисия риелтора не указана
Телефоны:
  • +38 (095) 718‑49‑02
Отправитель: Ирина
Продаються 2 цегляні будинки (приватний будинок на літня кухня): 2-х поверховий з цоколем площею 466 кв.м, та 2-х поверховий площею 140 кв.м. - під житло, розміщення бізнесу міні-готель/хостел/клініка тощо.
Особливі переваги:
-Розташування всього лиш в 3-х км від районного центру м.Дрогобич, на окраїні с. Лішня (мінімум сусідів, навпроти ресторан Амур)
-Велика ділянка 30 сот.
-Заведені усі комунікації: електрика, газ, вода (централізована і власна криниця), каналізація.
-Зручне планування, яке потребує незначного коригування в залежності від цілей використання: кімнати різного розміру з окремими входами, санвузли на кожному поверсі. На цокольному поверсі передбачена зона для сауни (міні-басейн, парна, санвузол і кімната відпочинку), кімната для персоналу, котельня та великі приміщення під гараж у кожному з будинків з можливістю перепланування.
-Виконані усі основні внутрішні роботи: дубові сходи, дубовий паркет і ламінат, стіни під чистове оздоблення, камін. Будинок новий, ніхто не проживав.
При варіанті міні-готелю можливе таке використання: у великому будинку на 1 та 2 поверхах 10 номерів (з який 2номери 2-х кімнатні), на цокольному поверсі сауна, кімната для персоналу, котельня та гараж. У другій будівлі на цокольному поверсі кухня, на першому та другому поверхах дві обідні зали.
Поверхів 2
Кімнат 9
Площа будинку 400 кв.м
Площа ділянки 30 соток
Матеріал будинку кирпич