Объявление №3906219

Добавлено 07.08.2020
www.megamakler.com.ua
Продаж дома, 1  поверх, 100 кв.м, 3 кімнати, ділянка 45 соток
Могриця, Над ярна
Цена 25 000 $
Комиссия риелтора: коммисия риелтора не указана
Телефоны:
  • +38 (096) 017‑26‑46
  • +38 (095) 257‑98‑83
Отправитель: Светлана
На оксамитово-зелених пагорбах. Які обвиває сріблястою стрічкою прозорий Псел. Під лагідним українським сонцем. За велетенським парканом запашних лісів. Мандрує своїм неквапливим життям файне селище Могриця. Чарівний край казкових краєвидів, щедрої землі та щирих людей.

Уявіть собі будинок. Міцний, як дуб та облицьований цеглою. З просторими кімнатами, великими вікнами та високою стелею. Зручності, немов у міській квартирі. Тут вам і двоконтурний котел, і туалет, і душова кабинка. Добавимо пічку-невеличку для колориту та заощаджень на опалення.

Та що там будинок?! Це ж справжня садиба! На окремому подвірї ще один житловий будинок. Є літня кухня з газом, водою, зливною ямою та пічкою. Навіс для машини захистить її в будь-яку негоду. В ідеальному стані господарські споруди. Та й льох такий, що витримає бомбардування..

Ви радієте цілющому повітрю, що несе довголіття. Радієте діточкам, які щебечуть влітку на вулиці з ранку до ночі. Та біжать восени причепурені до школи чи дитячого садочка. Радієте затишній оселі, що причаїлася в обіймах солодких яблунь та яскравих квітів.

Залиште місту його бескінечну метушню, нервозність, брудне повітря та галасливих сусідів. Звільніться від грабіжницьких комунальних тарифів. Один дзвінок та півгодини машиною до вашого нового життя у найкращому сільському будинку "городского типа". Чекаємо на вас!

До речі, швидкісний дротовий інтернет для місцевих вже звичайна річ. А я розкажу при зустрічі, де в Могриці 4G ловить не гірше, ніж у Сумах...
Поверхів 1
Кімнат 3
Площа будинку 100 кв.м
Площа ділянки 45 соток
Матеріал будинку дерево и кирпич