Объявление №3848275

Добавлено 04.12.2019
www.megamakler.com.ua
Продаж 1 кімнатної квартири (46/?/?), 2 пов. 3 пов. будинку
Петропавлівська Борщагівка, Бульвар Дружби, 3
Цена 45 500 $
Комиссия риелтора: коммисия риелтора не указана
Телефоны:
  • +38 (097) 696‑99‑37
Отправитель: Олександр
Продам свою однокімнатну квартиру з стильним дизайнерським ремонтом в Клубному Домі Савона Хаус. В квартирі якісний, професійний ремонт 2017 року. Квартира укомплектована всією необхідною технікою і всіма меблями! Квартира має зонування: спальна зона та зона кухні-студії. Кухня виготовлена з дерева, фурнітара Blum з доводчиками на шухлядах. Стільниця підсвічується LED-підсвіткою. На кухні вбудована електроплита, витяжка (висувна з підсвіткою), холодильник Bosch. Є також місце під духову шафу. Також на кухні-студії знаходиться шафа з поличками. На кухні деревяний стіл виготовлений з суцільного дерева (не шпон), 4 стільці. Також в зоні кухні-студії присутній крафтовий диван виготовлений з палетів. Диванчик на колесах, і складається з двох частин, які можна розділити.
При вході знаходиться велика шафа-купе з дзеркалами. Від входу і до стіни навпроти, на стелі реалізована LED-підсвітка. Вся вхідна зона по стелі зашита ламінатом (під дерево).

Зона спальні включає в себе конструкцію зі спальним місцем (матрац 200х160см), висувною шафою для одягу, та поличками. Також внизу конструкції знаходяться три висувні шухляди (90см). Злівого боку і під стелею реалізовані книжні полички. В одній У ванній кімнаті є пральна машина, рушникосушарка, бойлер на 80л.


В квартирі реалізоване водяна система опалення, присутня тепла підлога та 2 радіатори: один при вході, інший під вікном. Опалення забезпечується з котельні, яка працює на дровах. Котельня опалює лише 2 будинки. Також в квартирі наявний електричний котел, який також функціонує, і може використовуватись як резервний варіант. На даний момент не використовується, так як проблем з опаленням немає. На підлозі лежить ламінат, плитка при вході а також у ванній кімнаті. На стінах фактурна штукатурка. Розетки, вимикачі фірми Legrand. У ванній кімнаті акрилова ванна (170см), інсталяція Geberit вмонтована в стіну з навісним унітазом Kolo. Все що знаходиться в квартирі при продажу залишається.

Будинок знаходиться на початку Бульвару Дружби в селі Петропавлівська Борщагівка. Поруч знаходиться Ліцей №1 (в пішій доступності 4хв), супермаркет Фора (10 хв), Зупинка маршрутних таксі (10 хв), парк Празький (15хв), До метро на маршрутці 18 хвилин.
Кімнат 1 кімната
Площа (загальна/житлова/кухня) 46/?/? кв. м
Поверх 2 поверх
Поверховість будинку 3 поверха