Объявление №3946412

Добавлено 21.01.2021
www.megamakler.com.ua
Новобудова, 17 поверхів
Петропавлівська Борщагівка, Кришталева, 1
Цена 1 020 $ за кв. м Цена за объект цена не указана
Комиссия риелтора: коммисия риелтора не указана
Телефоны:
  • +38 (099) 272‑31‑56
Отправитель: Валентина
Комплекс бізнес - класу від надійного забудовника "Нова Будова".
Територія закритого типу, зі своєю охороною 24/7 і відеоспостереженням. Будинки збудовані по каркасно-монолітній схемі. Квартири мають компактне, сучасне планування. З штукатуркою, стяжою, радіаторами, котел та електрикою по зонах.
Території комплексу облаштована дитячим садком, підземним паркінгом, супермаркетом "Сільпо", комерційними приміщеннями. Також, для відпочинку - фонтан з алеєю, дитячі майданчики, спортивні майданчики, баскетбольне поле, футбольне поле, тренажери.
Поруч знаходяяться державні і приватні дитячі сади, школа. Супермаркети: Фора, "Білла, Ашан, Епіцентр, ТЦ 4 ROOM, Меблеве містечко, спортклуб, Спортлайф,
Шпалерний ринок. А ще безліч малих магазинів і закладів зі сфери послуг в
сусідньому ЖК "Щасливий"
Хороша транспортна розвязка. Зупинка громадського транспорту біля комплексу. За 10-15 хв від м. "Житомирська", або м. "Академмістечко" та 300 метрів до Окружної дороги, по іншу сторону якої - Київ.
У пішої доступності хвойний ліс і красиве озеро, парк відпочинку BOX PARК.
Не гайте часу, скоріше на огляд житлового комплексу та місцевості поруч. Впевнені, що залишитеся задоволені і саме Ви станете власником своєї такої комфортної і зручної для життя в усіх відношеннях квартири.
Поверховість будинку 17 поверхів