Объявление №3456043

Добавлено 20.05.2017
www.megamakler.com.ua
Новобудова «ЖК "Luxury square"», 5 поверхів, 4 кв. 2017 року
Рівне, Вячеслава чорновола
Цена 600 $ за кв. м Цена за объект цена не указана
Комиссия риелтора: коммисия риелтора не указана
Телефоны:
  • +38 (068) 891‑11‑89
Отправитель: Катерина
Luxury (від англ. – розкіш) – товари та послуги класу люкс-преміум, дорогі речі вишуканого дизайну та відмінної якості, які випускають або в обмеженій кількості, або в єдиному екземплярі.
Створюючи житловий комплекс «LuxurySquare», ми прагнули досягти досконалості у кожній деталі. Для цього нами було підібрано затишну земельну ділянку в елітному мікрорайоні Рівного. Захоплюючі панорами та чисте повітря, респектабельне оточення новими елітними будинками, чудово поєднуються зі зручними транспортними розв’язками. Насолоджуючись мальовничими краєвидами з даху свого будинку, Ви повністю порините в атмосферу спокою та задоволення. «Luxury Square» - поєднує природу та найсучасніші будівельні технології.
Перейнявши західноєвропейський та український досвіди, ми можемо сміливо стверджувати: технічних аналогів ЖК «LuxurySquare» немає у місті Рівному. Ультрасучасні еко-технології будівництва, різноманіття квартирних планувань, аварійна (резервна) система електропостачання, індивідуальні паркомісця, європейський благоустрій, надійні ліфти еліт-класу, автоматизована система моніторингу за будівлею – все це забезпечить максимальний комфорт і безпеку мешканців комплексу.
Розкішне оздоблення зон загального користування, включаючи
лаунж-зони на даху із газоном та зеленими насадженнями, ландшафтним дизайном, барбекю-зону, зовнішнім LED освітленням по периметру, укладанням проїздів та тротуарів бруківкою «Римський камінь», спортивним та ігровим дитячим майданчиками – усе це є щоденним підтвердження статусу і престижу мешканців ЖК «LuxurySquare».
Назва новобудови ЖК "Luxury square"
Дата здачі 4 кв. 2017 року
Тип будинку монолітно-каркасний
Поверховість будинку 5 поверхів
Кількість під'їздів 3 під'їзду