Объявление №3581418

Добавлено 15.01.2018
www.megamakler.com.ua
Продаж комерційної нерухомості, 40 кв.м
Софіївська Борщагівка, Боголюбова, 12
Цена продажи 56 000 $
Комиссия риелтора: коммисия риелтора не указана
Телефоны:
  • +38 (097) 299‑60‑35
Отправитель: Александр
Продається аптека в селі Софіївська Борщагівка (ЖК Софія). Це відносно новий, але вже густонаселений район поруч з Окружною дорогою.
Продається фасадне приміщення 39,6 кв.м на цокольному поверсі житлового будинку, яке повністю відповідає вимогам діючих ліцензійних умов для роздрібної торгівлі ЛЗ Приміщення має вигідне розташування поруч магазини, салон краси, дитячий майданчик, є парковка для авто, за будинком закладена паркова зона.
Аптека у відмінному стані, з ремонтом, має окремий вхід. Складається з торговельного залу, матеріальної кімнати, кімнати персоналу, сан. вузла та підсобного приміщення. Є все необхідне для негайного отримання ліцензії та початку роботи (аптечні меблі, сейф, холодильник, компютер з програмним забезпеченням для аптек, касове обладнання, принтер, сканер), підключене відео спостереження та сигналізація, є вивіска, захисні ролети. Приміщення з індивідуальним опаленням (газове або електро на вибір), добре утеплене. Всі документи на право власності в нормі, тех. паспорт відповідає реальному плануванню.
Адекватний торг. Без комiсiйних !!!
Тип пропозиції только продажа
Площа 40 кв.м