Объявление №3839294

Добавлено 05.11.2019
www.megamakler.com.ua
Продаж 2 кімнатної квартири (58/25/15), 5 пов. 5 пов. будинку
Софіївська Борщагівка, Счастливая, 35
Цена 49 900 $
Комиссия риелтора: коммисия риелтора не указана
Телефоны:
  • +38 (067) 829‑41‑00
Отправитель: РК Золотые ворота
Затишна кватрира по низькій ціні. ЖК Волошковий Софіївська Борщагівка.

Вашій увазі пропонується чудова, затишна 2-кімнатна квартир за адресою Софіївська Борщагівка, ЖК Волошковий, вулиця Щаслива, 35. ЖК Волошковий знаходиться всього в 700 метрах від окружної дороги. Вам не доведеться їхати по перевантаженим вулицями. Поряд з будинком є все необхідне для комфортного життя: супермаркети Фора, Гурман, Novus, Леруа Мерлен, аптеки, Нова пошта, Приватбанк, ресторани, дитячий центр, ігрові та спортивні майданчики. На території комплексу є свій ЖЕК, охорона, паркінг та дитячий майданчик. Встановлено яскраве LED-освітлення у дворах вночі світло і безпечно. Вся територія комплексу огороджена. Вїзд у двір можливий тільки за радіопультом або спеціальним кодом. Територія знаходитися під цілодобовим відеоспостереженням.

Квартира розташована на 5-му поверсі 5-поверхового будинку. Газ, вода і електрика офіційно заведені в будинок і повноцінно функціонують. З постачальниками комунальних послуг складені прямі договори на кожну квартиру. Загальна площа 58 м2, житлова 25 м2, кухня 15 м2. Авторський проект, з масандрівськими вікнами. Не вуглова.
Сучасний євроремонт, зроблений під себе. Якісна розводка електрики, машинна штукатурка та дорога сантехніка. Квартира укомплектована меблями та технікою.

Стартова ціна 49 900 у.е. Без комісії!

Перегляди будуть 10.11.2019 Не впусти свій шанс! Записуйся на перегляд прямо зараз!

Реальна квартира! Телефонуйте у будь-який час! Ми завжди ради вам допомогти!

Для власників: Продамо вашу квартиру дорого! Надаємо повний спектр послуг з купівлі і продажу квартир. З нами безпечно, якісно, вигідно!
Кімнат 2 кімнати
Площа (загальна/житлова/кухня) 58/25/15 кв. м
Поверх 5 поверх, останній
Поверховість будинку 5 поверхів