Объявление №3962578

Добавлено 13.04.2021
www.megamakler.com.ua
Продаж дома, 2 поверху, 200 кв.м, 5 кімнат, ділянка 7 соток
Софіївська Борщагівка, Весняна, 11
Цена 245 000 $
Комиссия риелтора: коммисия риелтора не указана
Телефоны:
  • +38 (050) 353‑98‑96
Отправитель: Ovchinnikov Serhii
Яскравий, сучасний і затишний новий котедж 200 кв.м. в елітному селищі Софіївська Борщагівка! До окружної дороги 1,5 км! Свій заїзд для гостей. Будинок з ремонтом і техникою! Повністю готова кухня!

Кавоварка Miele преміум класу у подарунок!

Вбудована шафа купе, вбудована гардеробна, вбудований холодильник, електроплита, все освітлення зроблено.

Всі ванні кімнати обладнані!

Побудований з дотриманням всіх норм і технологій. Розташування будинку на обжитий вулиці, асфальтований підїзд.

1 поверх передпокій з місцем під шафу-купе, гостьова спальня / кабінет, кухня-студіо з вітальні і виходом на терасу 20 кв.м., санвузол.

2 поверх 3 спальні кімнати, гардеробна, 2 санвузли.

Товщина стін 500 мм керамоблок 250 мм утеплений пінопластом 100 мм і облицьований Клінкерною цеглою 120 мм. Вікна Rehau (двокамерні) з профілем 70 мм. Встановлено підігрів підлоги.

Всі комунікації підведені і розведені по будинку: підігрів підлоги, вода свердловина 40 м; світло 17 кВт. (Лічильник день ніч), електро котел.

Розведена по будинку інтернет сигналізація. Каналізація септик з переливом 12 м. Куб.

Ділянка 7 соток під будівництво з пропискою, огороджений парканом. Встановлено автоматичні ворота і освітлення, покладена тротуарна плитка. Парковка на 3 авто.

Телефонуйте, ви повинні побачити цей будинок!

Про інфраструктуру:
Поблизу зупинка громадського транспорту, школа і садочок, супермаркети (Фора, Гурман, Novus), магазин Леруа Мерлен, аптеки, супермаркети: АШАН, БІЛЛА, ЕПІЦЕНТР, 4ROOM, NOVUS, оптовий овочевий ринок, Нова пошта, Приватбанк, стоматологія, хімчистка, аптека, кафе, ресторани, дитячий центр, ігрові та спортивні майданчики і багато іншого!

Поруч розвинена інфраструктура ЖК Львівський маєток, ЖК Празький квартал і парк ЖК Празький 2, в 5 хвилинах ЖК Аметист і ЖК Львівський, 6 хв. ЖК Софіївська сфера і ЖК Софіївський квартал.

Проїздом від соснового лісу ви побачите ЖК Данія і ЖК Київський Квартал. При заїзді через Боярську трасу у вас по шляху ЖК Барселона, після них побудований ЖК Софія клубний від Мартинова і ЖК Київський маєток.



Характеристики
2 поверха
Гардеробна
Двойные раковины
Теплий пол
Электроплита
Поверхів 2
Кімнат 5
Площа будинку 200 кв.м
Площа ділянки 7 соток
Матеріал будинку кирпич