Объявление №4022047

Добавлено 23.05.2022
www.megamakler.com.ua
Новобудова, 5 поверхів
Струмівка, Подільська
Цена 705 $ за кв. м Цена за объект цена не указана
Комиссия риелтора: коммисия риелтора не указана
Телефоны:
  • +38 (095) 432‑02‑11
Отправитель: Дмитро Хоміч
Комфортна двокімнатна квартира в цегляній новобудові!
Продам двокімнатну квартиру у новобудові у цегляному будинку, на зручному поверсі, із продуманим плануванням і автономним опаленням!
Новозбудований цегляний будинок в екологічному передмісті Луцька с. Струмівка, житловий комплекс Сімейна Фортеця. Щастя.
Квартира розташована на максимально зручному для життя, 3-му поверсі (із загальних 5-ти). У будинку передбачений ліфт, що суттєво полегшить життя майбутнім мешканцям як і в плані виконання ремонту, так і подальшого особистого проживання.
Загальна площа квартири 61 кв.м., відкрите й зручне внутрішнє планування з компактною кухнею (12 кв.м.), двома просторими кімнатами (19 і 17 кв.м.), зручним коридором і роздільним санвузлом. Також наявний невеликий затишний балкон. Є можливість придбання окремого підвального приміщення площею 4 кв.м.
Функціонує автономне опалення (двоконтурний газовий котел PROTHERM на подачу тепла і підігрів води), встановлені усі необхідні лічильники (газ/вода/світло). У кухні, коридорі й санвузлі покладена тепла підлога.
Перспективний район розташування усі переваги приміської локації (чисте повітря, відсутність масштабних багатоквартирних забудов поруч та ін.) у поєднанні із комфортом сучасного нового мікрорайону (усі міські комунікації, легка логістика доїзду та ін.). Поруч з житловим комплексом будується новий дитячий садок.
Ідеальний варіант для креативних молодих людей, котрі прагнуть жити в сучасному ерганомічному житлі, екологічно-чистому районі й однорідному соціальному середовищі.
Телефонуйте11 або4 (Хоміч Дмитро): домовитись можна завжди!
Поверховість будинку 5 поверхів