Объявление №3909720

Добавлено 20.08.2020
www.megamakler.com.ua
Продаж дома, 2 поверху, 170 кв.м, 5 кімнат, ділянка 15 соток
Тарасове, Зоряна, 8А
Цена 235 000 $
Комиссия риелтора: коммисия риелтора не указана
Телефоны:
  • +38 (068) 634‑45‑11
Отправитель: alla
Мріяли стати власником заміської оселі? Поспішайте вже сьогодні реалізувати у життя грандіозні плани. Ми пропонуємо купити розкішний будинок в екологічно чистому передмісті Луцька - селі Тарасове. Там панує надзвичайна тиша, де її перериває лише спів птахів, чисте повітря.

Будинок двоповерховий цегляний, утеплений і обкладений клінкерною цеглою.

Загальна площа - 170 кв. м., житлова - 74 кв. м., 5 кімнат, гараж - 21 кв. м.

I поверх: хол, простора кухня-їдальня 24 кв. м. з виходом на терасу, вітальня 22 кв. м., санвузол з душовою кабіною, гардеробна, котельня, вихід в гараж 21 кв. м.

II поверх: хол, кабінет, спальня з балконом, кімната, санвузол з ванною, гардеробна, кімната з балконом з гарними краєвидами на озера.

В будинку зроблений якісний дороговартісний ремонт, гармонійно підібрані меблі і деталі інтерєру італійського виробника, що залишаються при продажі. Є вихід на камін, який би наповнював живим теплом і затишком для родинного кола. По будинку встановлено панорамні металопластикові вікна, кондиціонери. Підключена охоронна сигналізація.

Підлога на першому поверсі викладена мармуровим каменем з підігрівом (підігрів як водяний, так і електричний, що економно на платежах), на другому поверсі паркетна дошка. Мармурові сходи. Стелі в будинку - 3 м. Дах металочерепиця.

На території є чудовий плодоносний сад, який постійно радуватиме майбутніх господарів смачними фруктами. Територія огороджена парканом, навколо якого висаджені ялини, механізовані ковані ворота.

Земельна ділянка навколо будинку 15 сотих, на якій збудовано:

-простора кухня для родинного кола - 45 кв. м. з опаленням, водопостачанням і каналізацією, в якій знаходиться піч та мангалбарбекю, побутова техніка та надзвичайна гостинна атмосфера;

-садова гойдалка для розваги дітей та розслабляючий релакс для дорослих;

-бесідка для дружніх чаювань, ігор і просто милуватись чарівною навколишньою природою, де висаджені ялини, туї, декоративні насадження чи просто читати і відпочивати;

-господарчі приміщення на 2 кімнати;

-вольєр для охоронця будинку.

Неподалік будинку є лісосмуга - хвойний ліс, що дає можливість жителям району дихати найчистішим цілющим повітрям. Поруч з будинком є два озера, де можна отримати релакс - відпочити, порибалити.

Вулична дорога до самого будинку освітлена і викладена бруківкою і асфальтом.

Чудова локація: до Луцька 10 хвилин їзди, поруч продуктовий магазин, зупинка, лікарня.

Будинок будувався для себе, з любовю, не для продажу.

Будьте власником оселі в одному з найпрестижніших районів розташування поруч зі статусними сусідами! Створюйте атмосферу краси та радості для своєї родини!

Фото не можуть передати всю красу та затишок цієї оселі.

Запрошую на перегляд в зручний для Вас час!

Відеопрезентацію будинку можна переглянути за посиланням:


Продаж будинку БЕЗ КОМІСІЇ ДЛЯ ПОКУПЦЯ!

За детальною інформацією звертайтесь до менеджера з нерухомості Січко Алли,

контакти: /
Поверхів 2
Кімнат 5
Площа будинку 170 кв.м
Площа ділянки 15 соток
Матеріал будинку кирпич