Объявление №3963203

Добавлено 16.04.2021
www.megamakler.com.ua
Продаж дома, 2 поверху, 282 кв.м, 6 кімнат, ділянка 17 соток
Тарасове, Богдана Хмельницького
Цена 75 000 $
Комиссия риелтора: коммисия риелтора не указана
Телефоны:
  • +38 (068) 656‑84‑45
Отправитель: Ірина
Продамо добротний будинок в селі Тарасове!
Будинок будований для себе і продається від першого власника. Матеріал стін цегла, фасад будівлі додатково утеплений.
Загальна площа будинку 282 кв.м враховуючи гараж та цокольне приміщення. Житлова площа двоповерхового будинку 119 кв.м..
Зручне внутрішнє планування будинку має веранду, хол зі сходовим маршем, простору вітальню з каміном, кухню (16,4 м.кв.), спальну кімнату і роздільний санвузол, на першому поверсі. На другому: три спальні, коридор, санвузол, між поверхами просторий і світлий зимовий сад.)
У будинку встановлені сучасні енергозберігаючі вікна, деревяні міжкімнатні двері та сходи. Є діючий камін, що створює додатковий затишок в домі. Будинок дуже теплий.
Заведені усі комунікації. Три фази електроенергії (до 50 кВт). Лічильник на світло двотарифний. Опалення газове (лічильник в наявності). Вода своя є криниця і свердловина з насосами. Самоочисний септик.
В будинку мідна проводка. Сучасна система опалення (алюмінієві радіатори). Підігрів підлоги. Є інтернет, та телебачення.
Гараж в будинку і ще один добудований.
Територія огороджена. Облагороджений двір із озелененням, бизько 20 різновидів фруктових дерев та кущів що плодоносять. Впорядковане подвіря.
Земельна ділянка більше 17 соток.
Вигідне місце розташування (доступ до будинку з вул.Квітневої, та з вул.Б.Хмельницького), до зупинки 300 м., відстань на авто до центру Луцька близько 5 км., твердий доїзд, поруч садочок, школа, магазин, зупинки, лікарня
Придбайте будинок в куточку, де мальовничі краєвиди, де немає шуму людної вулиці та шаленого курсування авто де багато корисних смаколиків дозрівають просто вдома!)
Телефонуйте! Без комісії зі сторони покупця!
Поверхів 2
Кімнат 6
Площа будинку 282 кв.м
Площа ділянки 17 соток
Матеріал будинку кирпич