Объявление №3954654

Добавлено 03.03.2021
www.megamakler.com.ua
Продаж приміщення у житловому будинку, потребує капітального ремонту
Васильків, Военный городок 11, дом 20
Цена продажи 200 $ за кв. м
Комиссия риелтора: коммисия риелтора не указана
Телефоны:
  • +38 (067) 246‑86‑86
Отправитель: Александр Крамнистый
Пропонуємо придбати нежитлові приміщення для комерційного використання в Київській області, м. Васильків, Військове містечко 11, будинок 20. Загальна площа приміщень 377,7 кв.м. (102+67,8+109,5+98,4), розташовані вони на цокольному (нульовому) поверсі, кожне має окремий вхід.

Стан після будівельників, в приміщеннях встановлені металопластикові вікна та металеві вхідні двері. Будинок є частиною житлового комплексу, розташованого поблизу з приватним сектором. Також, найближчим часом, планується здача ще декількох нових секцій в ЖК.

На сьогоднішній день інфраструктура мікрорайону не досить розвинена. Саме тому, приміщення можна використовувати для ведення любої комерційної діяльності, наприклад розмістити: офіс, магазин, медичну клініку, кав’ярню, салон краси, ремонт та пошиття одягу та багато іншого.

Зверніть увагу на вартість квадратного метра і Ви зрозумієте, що це найкраща пропозиція на сьогоднішній день. Ви можете придбати всі приміщення цілком або окремо. Без комісії та додаткових витрат!
Тип пропозиції только продажа
Тип об’єкта приміщення у житловій будівлі
Стан потребує капітального ремонту