Объявление №3821786

Добавлено 05.09.2019
www.megamakler.com.ua
Продаж дома, 1  поверх, 88 кв.м, 5 кімнат, ділянка 5 соток
Виноградів, Воссоединения
Цена 45 000 $
Комиссия риелтора: коммисия риелтора не указана
Телефоны:
  • +38 (067) 256‑06‑22
Отправитель: Любовь
Найкраща пропозиція для проживання та бізнесу!
Продається одноповерховий будинок з терасою і мансардою в м.Виноградів.
Площа будинку 88 кв.м., 3 кімнати , хол та велика кухня. Є також літня кухня , сарай. Холодна вода подається централізовано , проведений газ, конвектори , в будинку також є плита ( є можливість користуватися дровами, а не тільки газом). Земельна ділянка 5 соток. Будинок знаходиться в гарному стані.
м. Виноградів є районним центром, знаходиться у підніжжя Чорної гори. За рахунок вдалого розташування біля Чорної гори, а також особливостей розміщення гірських річок Тиса, що проходить через 5 країн, та Салба у місті розвивається лікувально-оздоровчий та відпочивальний туризм.
Поруч знаходиться санаторій "Теплиця", що має власні мінеральні та термальні води, надає ряд оздоровчих послуг, серед яких бальнеолікування, кліматолікування, електролікування, галотерапія, гідрокінезотерапія.
Також поруч знаходиться розважально-готельний комплекс "Чорна гора" з 2 відкритими басейнами та урочище Виннички - краще місце для відпочинку біля р. Тиса.
В регіоні активно розвивається інфраструктура, що повязано з безпосередньою близькістю до державного кордону та контрольно-пропускними пунктами.
Вартість- 45000 у.о.
Поверхів 1
Кімнат 5
Площа будинку 88 кв.м
Площа ділянки 5 соток
Матеріал будинку кирпич