Объявление №3646609

Добавлено 21.05.2018
www.megamakler.com.ua
Продаж дома, 3 поверху, 205 кв.м, 6 кімнат, ділянка 7 соток
Яблуниця, Довний грунь, 400
Цена 210 000 $
Комиссия риелтора: коммисия риелтора не указана
Телефоны:
  • +38 (097) 942‑74‑51
Отправитель: Василий Варга
Котедж "Горрянка" розташований на Яблуницькому перевалі, 7 км від ТК Буковель, 100 метрів від нової дороги. На межі Закарпаття.
Котедж двоповерховий з цололем, 5-ть спалень, кухня-студія з гостинним залом з каміном на першому поверсі, на якому розташована одна спальня, туалет та душ.
На другому поверсі 4-ри спальні,туалет та душ.
В цоколі: сауна, кімната відпочинку, душова кабіна та туалет, підвал, кладова та котел, гараж .
Опалення: електрокотел, підведено 30 кВт електропотужності, три фази, водопостачання від власної скважини 30 м глибини, дебет потужний, каналізація централізована.
Площа котеджу 205 кв м, земельна ділянка 7 сотих, з окремими документами на 4-ри сотки під житло і 3-ри сотки під підприємницьку діяльність, стоянка для 4 машин, не враховуючи гаражу.
На території дві альтанки, одна обладнана під мангал
На подвіррї збудований цеглянно-деревянний, двоповерховий , двокімнатний, з окремою кухнею адміністративний будиночок площею 30 кв м, який обладнаний повністю(пічка на дровах, два туалета,опалення) під проживання господарів чи обслуги під час сезону.
Всі кімнати замебльовані, два комплекта постільної білизни, з телевізорами, територія під відеоспостереженням, котедж під сигналізацією та пультовою охороною.
Готовий бізнес із швидкою окупністю вкладених коштів.
Більше фото та відео котеджну надішлемо по запиту.
Продаж без комісії, від власника!
- Василь
Поверхів 3
Кімнат 6
Площа будинку 205 кв.м
Площа ділянки 7 соток