Объявление №3474545

Добавлено 16.06.2017
www.megamakler.com.ua
Продаж 3 кімнатної квартири (118/70/18), 9 пов. 16 пов. будинку
Житомир, Богунський р-н, Пр.Мира 3д
Цена 118 000 $
Комиссия риелтора: коммисия риелтора не указана
Телефоны:
  • +38 (096) 986‑00‑05
Отправитель: Риелтор
Продається VIP квартира 118м2 в елітному, новому будинку, вул.Пр.Миру 3д. Розташована на 9-му поверсі, 16-ти поверхового, цегляного, утепленого будинку. Будинок на балансі ОСББ, організована охорона, консьєрж, відеонагляд, має грузовий та пасажирський ліфти.

В квартирі зроблений капітальний евроремонт, при якому використовувались європейські, якісні матеріали. Автономне опалення на будинок, тепла підлога, підвісна та натяжна стелі, венеціанська та декоративна шпаклівка з додаванням елементів декору та ліпки.

Квартира має 2 просторих спальні, велика зала, об’єднана з балконом під кабінет, кухня-столова, просторий об’єднаний санвузол, широкий коридор з шафами купе, броньована вхідна група. В квартирі дуже затишно та комфортно, облаштоване кондиціювання, сигналізація.

Квартира укомплектована в повному обсязі, всіма необхідними, новими та якісними меблями, дорогою аудіо та відео технікою.
Повний комплект кухонної техніки: посудомийка, індукційна поверхня, духовка, мікрохвильова піч, холодильник, кава-машина та ін.. Санвузол має 2 рукомийника з сантехнікою Kludi, ванною та душ-кабіно Ravak, вмонтована інсталяція, пральна машина.
І саме головне, вся комплектація квартири входить у вартість, в умовах повної готовності до щасливого проживання в достойних, ексклюзивних апартаментах.

Зручна локація, інфраструктура, транспортна розв’язка роблять цю квартиру найкращим варіантом купівлі по м. Житомиру.

Ексклюзивна пропозиція!

Звертайтесь по телефону: , Андрій.
Кімнат 3 кімнати
Площа (загальна/житлова/кухня) 118/70/18 кв. м
Санвузол Роздільний
Стан Люкс
Поверх 9 поверх
Поверховість будинку 16 поверхів