Объявление №3722704

Добавлено 12.11.2018
www.megamakler.com.ua
Продаж 3 кімнатної квартири (77/44/12), 9 пов. 12 пов. будинку
Житомир, Богунський р-н, Народицкая
Цена 47 999 $
Комиссия риелтора: коммисия риелтора не указана
Телефоны:
  • +38 (093) 990‑98‑29
Отправитель: Андрей
Продається 3 кімнатна квартира 77м2 в новому будинку, елітного району Гормолзавод, розташована на 9-му оглядовому поверсі, 12-ти поверхового, цегляного, утепленого будинку. Будинок має закритий двір, за квартирою закріплене ПАРКОМІСЦЕ, має грузовий та пасажирський ліфти.

В квартирі зроблений РЕМОНТ, встановлений індивідуальний тепловий лічильник, що є альтернативою АВТОНОМНОГО газового ОПАЛЕННЯ та економніше в 2 рази, нові комунікаційіні мережі, стіни та стеля рівні.

Квартира має 2 спальні, одна доросла, друга дитяча, велика зала з виходом на лоджію, кухня-столова, просторий роздільний санвузол, коридор з шафами купе, броньована вхідна група. В квартирі дуже ЗАТИШНО та КОМФОРТНО, облаштована пожежна сигналізація.

Квартира укомплектована ЯКІСНИМИ МЕБЛЯМИ та вбудованою ТЕХНІКОЮ, індукційна поверхня, духовка, МІКРОХВИЛЬОВА ПІЧ. НОВА СТОЛЯРКА, вмонтована ВАННА, нова САНТЕХНІКА.

І саме головне, ВСЯ КОМПЛЕКТАЦІЯ квартири входить у вартість, в умовах повної готовності до щасливого проживання в нових, затишних апартаментах.

Зручна локація, інфраструктура, транспортна розв’язка роблять цю квартиру НАЙКРАЩИМ ВАРІАНТОМ КУПІВЛІ по м. Житомиру.

ЕКСКЛЮЗИВНА ПРОПОЗИЦІЯ!

Звертайтесь по телефону: , Андрій.
Кімнат 3 кімнати
Площа (загальна/житлова/кухня) 77/44/12 кв. м
Санвузол Роздільний
Стан Свежий ремонт
Поверх 9 поверх
Поверховість будинку 12 поверхів