Объявление №3902251

Добавлено 22.07.2020
www.megamakler.com.ua
Продаж 3 кімнатної квартири (61/46/7), 3 пов. 5 пов. будинку
Луцьк, волі, 68
Цена 48 900 $
Комиссия риелтора: коммисия риелтора не указана
Телефоны:
  • +38 (099) 600‑82‑28
Отправитель: Роман
Пропонуємо до продажу вишукану 3 кімн. квартиру з дизайнерським ремонтом, пр. Волі №68, центральний район міста з відмінною інфраструктурою, школи, садочки, магазини, аптеки, університет, парк у пішій доступності.

Раціонально продумана геометрія внутрішнього простору квартири та гармонійно підібраний колір кімнат, при продажі лишаються усі наявні меблі й техніка новому власнику потрібно перевезти тільки особисті речі.

Тепла підлога встановлена у кухні та санвузлі, газова колонка для підігріву гарячої води коли необхідно, є кондиціонер, у будину стоїть тепловий лічильник на опалення що дозволяє заощаджувати на опаленні взимку - усе це в комплексі заміняє автономне опалення! Стабілізатор електронапруги, сигналізація, вбудований сейф, встановлено система фільтрації води зворотній осмос що створює додаткові переваги для комфортного проживання.

Оптимальний третій поверх, середній підїзд, лише три квартири на поверсі, вікна виходять на дві сторони будинку що створює природню вентиляцію квартири, заведений швидкісний інтернет, домофон. Встановлені усі необхідні лічильники, у будинку організовано ОСББ.

Телефонуйте щоб оглянути та швидше переїхати у свою нову квартиру
Кімнат 3 кімнати
Площа (загальна/житлова/кухня) 61/46/7 кв. м
Поверх 3 поверх
Поверховість будинку 5 поверхів