Объявление №3916247

Добавлено 15.09.2020
www.megamakler.com.ua
Продаж 4 кімнатної квартири (118/87/8), 5 пов. 6 пов. будинку
Луцьк, Чорновола
Цена 95 000 $
Комиссия риелтора: коммисия риелтора не указана
Телефоны:
  • +38 (095) 432‑02‑11
Отправитель: Дмитро Хоміч
Продамо комфортну дворівневу квартиру з ремонтом і автономним опаленням у кращому районі Луцька р-н Там-Таму/Порт-Сіті, вул. Чорновола.
Цегляний будинок новітньої архітектурної побудови, із закритим внутрішнім подвірям, системою безпеки й відеонагляду.
До квартири належить власне паркувальне місце.
Будинок небагатоквартирного проектування всього дві квартири на поверсі, мінімальна кількість сусідів, однорідний соціальний статус мешканців.
Квартира розташована на 5-му поверсі із загальних 6-ти. Є можливість облаштування окремого входу на рівні 6-го поверху або реконструкції під дві автономні квартири.
Загальна площа 118 кв.м., комфортне продумане планування. Два санвузли (на кожному із житлових рівнів), є компактна кладова і окремий вихід на горище (з можливістю використання під особисті потреби). Додатковою перевагою є наявність власного місткого підвалу.
Є компактний засклений балкон - чудове місце для вранішньої кави і вечірнього релаксу.
Виконано сучасний вартісний ремонт, квартира повністю укомплектована й готова до миттєвого заселення нових господарів.
Функціонує автономне опалення (двоконтурний газовий котел на підігрів води й подачу тепла), у санвузлах покладена тепла підлога, встановлені усі необхідні лічильники (газ/світло/вода).
Квартира зручна і комфортна для особистого проживання та дуже ощадлива в плані комунальних платежів.
Престижний і зручний для життя, інфраструктурно-розвинений район, із комфортною логістикою доїзду і пішою доступністю до закладів освіти, відпочинку і побуту. Неподалік - сучасна 27-ма школа (з басейном) і дитячий садочок №40 "Дивосвіт", ТРЦ "Порт-Сіті" і гіпермаркет "Там-Там".
Телефонуйте (1 /4 , Хоміч Дмитро) і ставайте власником, без перебільшення, ексклюзивної квартири у престижному і зручному для життя районі Луцька!
Кімнат 4 кімнати
Площа (загальна/житлова/кухня) 118/87/8 кв. м
Поверх 5 поверх
Поверховість будинку 6 поверхів