Объявление №3916252

Добавлено 15.09.2020
www.megamakler.com.ua
Продаж 2 кімнатної квартири (76/42/17), 5 пов. 5 пов. будинку
Луцьк, Травневий
Цена 68 000 $
Комиссия риелтора: коммисия риелтора не указана
Телефоны:
  • +38 (095) 432‑02‑11
Отправитель: Дмитро Хоміч
Атмосферна двокімнатна квартира поблизу Північного ринку!
Ідеальне поєднання вишуканості і комфорту продамо ексклюзивну двокімнатну квартиру з елегантним ремонтом, авторськими меблями і автономним опаленням у затишному напівприватному районі Луцька!!!
Загальна площа 76 кв.м., компактне ергономічне планування: затишна зонована кухня (17 кв.м.), відкрита вітальня (25 кв.м.) з виходом на балкон, зручний санвузол (9 кв.м.) і комфортна спальня (17 кв.м.). Родзинка внутрішнього простору два видових еркери з чудовою панорамою на липинський масив.
Квартира внутрішня, не кутова, розташована на 5-му поверсі (над квартирою є містке технічне приміщення з можливістю переоблаштування у другий житловий рівень). Мінімальна кількість сусідів - всього дві квартири на площадці, закрита сходова клітка.
Функціонує автономне опалення встановлено двоконтурний газовий котел VAILLANT, у коридорі, кухні й санвузлі облаштовано підігрів підлоги. Є всі необхідні лічильники, що дасть змогу не переплачувати за комунальні платежі.
У квартирі виконано якісний дизайнерський ремонт на матеріалах не економили, інтерєр продуманий до найменших дрібниць. Без перебільшення Ви можете придбати нішеве, абсолютно не масове житло, проживання в якому буде приносити Вам лише позитивні емоції.
Кожного дня. Без варіантів.
Квартира розташована поблизу вул. Єршова, неподалік Північного ринку й ТЦ Глобус. У пішій доступності безліч закладів відпочинку й побуту, надзручна транспортна розвязка: локація, максимально зручна для життя.
Хочете придбати квартиру у нестарому будинку, з автономним опаленням та інстаграмним ремонтом телефонуйте, нам є що запропонувати!
1/4, Хоміч Дмитро
Кімнат 2 кімнати
Площа (загальна/житлова/кухня) 76/42/17 кв. м
Поверх 5 поверх, останній
Поверховість будинку 5 поверхів