Объявление №3916461

Добавлено 16.09.2020
www.megamakler.com.ua
Продаж дома, 1  поверх, 37 кв.м, 2 кімнати, ділянка 8 соток
Луцьк, Гірна, 35
Цена 32 900 $
Комиссия риелтора: коммисия риелтора не указана
Телефоны:
  • +38 (067) 972‑80‑50
Отправитель: Ірина
Терміново!!! Продаємо компактну частину будинку у місті Луцьку.

Будинок знаходиться на вулиці Гірна (м. Луцьк). Затишне й приватне місце розташування із розвиненою інфраструктурою і зручною транспортною розвязкою. Локація будинку приємно вас здивує. Поруч центр міста, вул. Володимирська, Ковельська та Львівська.

Будинок будувався з дотриманням усіх технологічних вимог і з метою особистого проживання. Матеріал стін керамічна цегла, фасад будівлі додатково утеплений пінопластом та поштукатурений. Автономне опалення (функціонує двоконтурний газовий котел VAILLANT). На ділянку заведені усі комунікації (газ, світло, вода, центральна каналізація). Наявність інтернету та супутникового ТБ. Загальна площа - 37.20 кв.м. Зручне планування будинку світла кухня (10 кв.м.), 2 затишні кімнати площею по (11 кв.м.) кожна, коридор (3 кв.м.) та суміжний санвузол (3 кв.м.). Перед будинком є навіс. Зроблений ремонт, встановлені енергозберігаючі металопластикові вікна, тепла підлога в ванній кімнаті та коридорі. Продаж з меблями та технікою. Правильної форми ділянка (8 соток землі) впорядкована декоративними квітучими деревами та кущами. Є льох, 2 сарая (металевий, цегляний). Як бонус залитий фундамент під другий житловий будинок. Територія огороджена парканом по периметру. Поруч знаходиться 8 соток землі в оренді з фруктовими деревами.

Затишний будинок повністю готовий для проживання, або здачі в оренду.Телефонуйте домовимось про огляд! Без комісії для покупця! Контакти: / Ірина.
Поверхів 1
Кімнат 2
Площа будинку 37 кв.м
Площа ділянки 8 соток
Матеріал будинку кирпич