Объявление №3946652

Добавлено 22.01.2021
www.megamakler.com.ua
Продаж 2 кімнатної квартири (71/35/11), 3 пов. 9 пов. будинку
Луцьк, Федорова, 4В
Цена 59 900 $
Комиссия риелтора: коммисия риелтора не указана
Телефоны:
  • +38 (068) 634‑45‑11
Отправитель: alla
Сучасна, комфортна двокімнатна квартира в місті Луцьку. Саме для Вас двокімнатна квартира з ремонтом, меблями та технікою в одному з комфортних районів в місті Луцьку, на вулиці Федорова 4 В. Квартира розташована на найзручнішому для життя, 3-му (із загальних 9-ти) поверсі цегляного будинку, двостороння, не кутова, завдяки цьому - комфортний мікроклімат.

Загальна площа квартири 71 кв. м.:

-комфортна кухня 11 кв. м. виготовлена за індивідуальним проектом: варильна поверхня Ariston, витяжка, холодильник - Gorenje, телевізор Samsuns);

-простора вітальня 21 кв. м.(італійські шкіряні меблі та люстри, телевізор Samsuns, вмонтований сейф);

-затишна спальня 15 кв. м..(італійські меблі та люстри);

-неординарний сумісний санвузол у поєднанні з ванною OTYLIA, італійська сантехніка Emmevi, сучасна душова кабіна, пральна машина Samsung, дороговартісна плитка, аксесуари.

Засклена лоджія, яка виходить з кухні, що дуже зручно для майбутньої господині, де встановлено бойлер на 120 л - Gorenje.

Приємний бонус є окрема господарська кімната на міжповерховій площадці.

В квартирі виконано сучасний дороговартісний ремонт. Продаж відбувається з усіма наявними меблями і укомплектованою технікою новий власник отримає можливість миттєвого заселення, без потреби жодних додаткових капіталовкладень.

Квартира обладнана системою безпеки, заведений швидкісний інтернет, супутникове телебачення, є відеодомофон. Встановлені усі необхідні нові лічильники. У квартирі облаштовано індивідуальний тепловий пункт (ІТП), який регулює температуру, забезпечує високий рівень комфорту, значно менші витрати на опалення. Квартира дуже тепла й економна в плані комунальних платежів.

У будинку створене ОСББ, силами якого здійснюється належний нагляд за порядком довколишньої території. Впорядковане подвіря, охайний підїзд.

Район з відмінною інфраструктурою: школи та садочки, спортивні та дитячі майданчики, ринок, парк, зручна транспортна розвязка. Хороша аура у цій квартирі Вас приємно здивують! Без комісії для покупця! Телефонуйте! Менеджер з продажу обєкту Січко Алла (066)(068)www.atlanta.lutsk.ua просп.Грушевського, 30, м.Луцьк.
Кімнат 2 кімнати
Площа (загальна/житлова/кухня) 71/35/11 кв. м
Поверх 3 поверх
Поверховість будинку 9 поверхів