Объявление №3961324

Добавлено 07.04.2021
www.megamakler.com.ua
Продаж 3 кімнатної квартири (80/26/39), 3 пов. 4 пов. будинку
Луцьк, Шевченка, 13А
Цена 69 900 $
Комиссия риелтора: коммисия риелтора не указана
Телефоны:
  • +38 (068) 634‑45‑11
Отправитель: alla
Стильна трьохкімнатна квартира в тихому озелененому районі Луцька по вулиці Шевченка, на березі річки.
В квартирі функціонує автономне опалення. Загальна площа - 80 кв. м., зручне внутрішнє планування: простора кухня-вітальня (39 кв. м.), дві кімнати (11 і 15 кв. м.), компактний санвузол, видова тераса з навісом (54 кв. м.) для відпочинку та релаксу, де можна насолоджуватись краєвидами, відпочивати від міської метушні з сімєю, друзями, є мангал, барбекю.
Сучасний ремонт, дороговартісні меблі, техніка. Встановлено панорамні 5-ти камерні з подвійним склопакетом (Aluplast) вікна, через які зручно спостерігати за красою оточення споглядати на річку, навколишню красу. Стелі 3.15 м., що створюють простір в помешканні.
Продаж відбувається з усіма наявними меблями та технікою.
Як приємний бонус кладова на міжповерховій площадці (12 кв. м.) для зберігання особистих речей.
Малоквартирний будинок на один підїзд, на площадці по дві квартири.
Розташована на 3-му поверсі (із загальних 4-х). Дуже тепла й економна в сплаті комунальних платежів. Для майбутніх власників є можливість придбання верхнього поверху, збільшення житлової площі. У будинку створене дієве ОСББ. Поруч з будинком зона відпочинку на березі річки, спортивні майданчики для занять.
Зручна транспортна розвязка. Близькість супермаркетів, ТРЦ, розважальних та побутових закладів, ринків, зекономить Ваш час на здійснення усіх необхідних закупів та розваг. Вигідна інвестиція у нерухомість, купівля квартири під подальшу здачу в оренду чи придбання власного, довгоочікуваного житла - вирішувати лише Вам! Без комісії для покупця!
Кімнат 3 кімнати
Площа (загальна/житлова/кухня) 80/26/39 кв. м
Поверх 3 поверх
Поверховість будинку 4 поверха