Объявление №3990876

Добавлено 17.09.2021
www.megamakler.com.ua
Продаж 3 кімнатної квартири (63/38/9), 4 пов. 9 пов. будинку
Луцьк, Гордіюк, 43
Цена 33 500 $
Комиссия риелтора: коммисия риелтора не указана
Телефоны:
  • +38 (095) 432‑02‑11
Отправитель: Дмитро Хоміч
Компактна 3-кім. квартира поблизу Північного ринку!

Продамо компактну трикімнатну квартиру в надзручному для життя районі Луцька поблизу Північного ринку й ТЦ Глобус, по вул. Гордіюк.
Загальна площа квартири 63 кв.м.: кухня майже 9 кв.м., роздільний санвузол, кімнати 17, 13 і 8 кв.м., місткий просторий коридор. Також наявний засклений балкон і лоджия, є компактна кладова.
Квартира розташована на зручному для життя, четвертому (із загальних 9-ти) поверсі, внутрішня (не кутова), вікнами на дві сторони.
Встановлені сучасні металопластикові вікна, хорошої якості вхідні двері, при продажі лишається більшість наявних меблів і техніки.
Встановлені лічильники на світло, воду і газ, функціонує електробойлер на підігрів води, у будинку облаштовано індивідуальний тепловий пункт. Квартира дуже тепла й економна в сплаті комунальних платежів.
У будинку створене дієве ОСББ, чистий охайний підїзд, встановлено домофон, у найближчий час відбудеться утеплення фасаду будинку.
Впорядкована прибудинкова територія, є великий дитячий майданчик і парковка для авто мешканців.
Інфраструктурно-розвинений, зручний для життя район міста: поруч зупинки громадського транспорту, у достатній кількості заклади освіти, побуту та відпочинку. У пішій доступності Північний ринок, ТЦ Глобус, дитячий садок №11, школа №21, амбулаторія.
Житло для особистого проживання, квартира під здачу в оренду або просто вигідна інвестиція в нерухомість? Правильними будуть усі можливі варіанти!
Телефонуйте домовитись можна завжди.

Менеджер з продажу обєкта Хоміч Дмитро.
(095), (097)
просп.Грушевського, 30, м.Луцьк
Кімнат 3 кімнати
Площа (загальна/житлова/кухня) 63/38/9 кв. м
Поверх 4 поверх
Поверховість будинку 9 поверхів