Объявление №4005913

Добавлено 02.12.2021
www.megamakler.com.ua
Продаж 5 кімнатної квартири (116/60/18), 9 пов. 10 пов. будинку
Луцьк, Відродження, 41б
Цена 68 000 $
Комиссия риелтора: коммисия риелтора не указана
Телефоны:
  • +38 (095) 432‑02‑11
Отправитель: Дмитро Хоміч
Продам ексклюзивну дворівневу квартиру з ремонтом і фантастичною панорамою міста в одному із найкращих для життя районів Луцька - перетин проспектів Відродження й Молоді!
Ідеальне житло для швидкого заселення в переддні новорічних свят.
Загальна площа квартири 116 кв.м., відкрите зручне планування:
- перший рівень: комфортна кухня (18 кв.м.), простора вітальня (19 кв.м.), дві окремі кімнати (12 і 11 кв.м.), роздільний санвузол, гардеробна (6 кв.м.), великий коридор (14 кв.м.) і балкон;
- другий рівень: затишна спальня (10 кв.м.) і компактний робочий кабінет (10 кв.м.), сумісний санвузол (5 кв.м.), прихожа (7 кв.м.), видовий балкон і зручна засклена лоджия (5 кв.м.).
Приємний бонус підвал і містка кладова поруч з квартирою, де з легкістю поміщаються різноманітні побутові речі господарів.
Квартира тристороння, тепла і сонячна, розташована на 9-10 поверсі нестарого цегляного будинку: вигляд на довколишні краєвиди Ф-А-Н-Т-А-С-Т-И-Ч-Н-И-Й!!!
У квартирі здійснено комплексний вартісний ремонт: розведена мідна електропроводка, сантехнічні комунікації належної якості, вирівнені стіни і стеля. Встановлені металопластикові вікна і надійні вхідні двері.
Повністю укомплектовані кухня й санвузол, продаж відбувається з більшістю наявних меблів і техніки новим власникам потрібно буде перевезти лише дрібні особисті речі.
Квартира дуже тепла й економна в сплаті комунальних платежів - встановлені лічильники на газ/світло/воду, є бойлер (на 100 літрів) і кондиціонер.
У будинку облаштовано індивідуальний тепловий пункт (ІТП) мешканці платять суттєво дешевше тарифів Луцьктепла.
У будинку встановлено домофон, чистий охайний підїзд. В межах впорядкованої прибудинкової території розташований дитячий майданчик, відпочинкова зона, гостьовий паркінг.
Зручний для життя, інфраструктурно-розвинений район, із комфортною логістикою доїзду і пішою доступністю до закладів освіти (дитячий садок №9, 3 і 33; школа №22 і 10; дитяча художня школа), відпочинку й побуту.
Поруч парк 900-річчя Луцька, новий сквер і сучасний дитячий майданчик "урбан-парк": чудові місця для вранішньої гімнастики, відпочинку з дітьми, піших прогулянок або вигулу домашніх улюбленців.
Телефонуйте і ставайте власником, без перебільшення, ексклюзивної квартири!

Менеджер з продажу обєкта Хоміч Дмитро.
(095), (097)
просп.Грушевського, 30, м.Луцьк
Кімнат 5 кімнат
Площа (загальна/житлова/кухня) 116/60/18 кв. м
Поверх 9 поверх
Поверховість будинку 10 поверхів